Nijmegen, 28 januari 2010 – Aia Software, toonaangevend producent en ontwikkelaar van intelligente documentcreatie-oplossingen, maakt bekend dat haar ITP Document Platform (ITP/MDK Repository v. 3.5) voldoet aan de testeisen van Microsoft voor compatibiliteit met het nieuwe Windows 7 besturingssysteem.

Met ITP kunnen business users zelf de inhoud van hun eigen documenten ontwikkelen en beheren, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Het resultaat is dat documenten sneller en efficiënter kunnen worden aangepast door gebruikers die zich bezighouden met de inhoud van het document. Dit maakt de business flexibeler en sneller. Het in gebruik nemen van Windows 7 heeft geen invloed op bestaande ITP-applicaties.

“Onze klanten verwachten hoogwaardige documentcompositie-oplossingen met de modernste functies die aansluiten op de innovaties van Microsoft”, aldus Paul Dirven, CEO van Aia Software. “Door deze afstemming met Microsoft kunnen gebruikers van het ITP Document Platform overstappen op Windows 7 en op die manier profiteren van de verbeterde functionaliteit.”

Alleen software en apparaten met het logo “Compatible with Windows 7” hebben de door Microsoft ontworpen compatibiliteits- en betrouwbaarheidstests doorstaan. Deze tests zijn uitgevoerd op pc’s die op het Windows 7 besturingssysteem draaien. Producten die compatibel zijn met Windows 7 kunnen zonder problemen worden geïnstalleerd en draaien volledig betrouwbaar met Windows 7-applicaties. De software van het ITP Document Platform 3.5 voldoet aan deze testvereisten.


Rate this post

Print Friendly