LivingOffice Paper Services, een onderdeel van BührmannUbbens, is totaal leverancier op het gebied van papier, enveloppen en aanverwante producten en services en levert direct aan de eindgebruiker, retail en wederverkoop. LivingOffice Paper Service heeft met het yoyo concept als eerste leverancier in Nederland closing the loop gerealiseerd.

Ofwel een gesloten kring waarbij het papierafval met 100% zekerheid terugkomt als een nieuw vel! LivingOffice Paper Services levert papier aan bedrijven en zorgt vervolgens voor de afvoer van papierafval. In geval er geen vertrouwelijk papier tussen zit, zullen ze dit afvoeren in de auto’s die het papier komen afleveren. Als er wel sprake is van vertrouwelijke papieren zal REISSWOLF deze afvoer op zich nemen.

Na vernietiging zullen de snippers naar een speciale papierfabriek gaan die er voor zorgen dat er weer nieuw kantoorpapier van gemaakt wordt. Hierdoor kunnen de papiervezels 7 keer ingezet worden voor recycling. En schrijft of print u straks weer op hetzelfde papier wat u eerder heeft laten afvoeren. Door te kiezen voor yoyo kiest de klant voor de hoogst mogelijke milieubewuste veiligheid.


Rate this post

Print Friendly