Op woensdag 3 februari organiseert de VGP weer een Kennis & Netwerk Plaza Bijeenkomst.
Deze middag staat in het thema van ‘Marktontwikkeling’ en er is een uiterst interessant programma samengesteld. Naast sprekers van Onderzoeksbureau Team Vier, Stichting Postfilter en Verhuisvriend.nl, wordt door vertegenwoordigers van de Belastingdienst een uitgebreide presentatie gegeven over de aanbestedingsprocedure van de Rijksoverheid, waarin o.a. wordt ingegaan op de marktverkenning, het programma van eisen en de tarief uitvraag.

Locatie: ABN AMRO Bank, Amsterdam
Aanvang: 15.30 uur (ontvangst vanaf 15.15 uur)
Programma: Zie website (www.vgp.nu)
Aanmelden via: info@vgp.nu

De (middag) bijeenkomst is slechts toegankelijk voor leden/relaties en potentiële leden/relaties [hoe u lid of relatie kunt worden, leest u terug op de website www.vgp.nu].
Dit is een uitgelezen moment voor potentiële leden en relaties om in een informele sfeer nader kennis te maken met de VGP, van gedachten te wisselen met vakcollega’s en tegelijkertijd geïnformeerd te worden over ontwikkelingen in de postmarkt.

De middag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot napraten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het secretariaat van de VGP.

Over de VGP
De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) is een initiatief van grote verzenders van geadresseerde post op de Nederlandse postmarkt. Sinds 15 augustus 2006 heeft een aantal organisaties hun krachten gebundeld. Inmiddels zijn dat 23 grote organisaties met gezamenlijk ruim 1,5 miljard poststukken per jaar en verantwoordelijk voor meer dan 25% van de geadresseerde postmarkt in Nederland.
Het doel van de VGP: belangenbehartiging, het delen van kennis tussen de leden op het gebied van documentenverwerking en postvervoer en de bewaking van prijs- en kwaliteitsverhoudingen.

Rate this post

Print Friendly