Lijnco Systems heeft in de persoon van Fred Kopatz een nieuwe manager aangetrokken om de paperprocessing en afterprint activiteiten verder uit te bouwen. De eerste concrete invulling is het agentschap van MCS inkjet oplossingen.

Fred Kopatz is bekend met deze oplossingen en heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van inkjet coderingen en grafische print- en adresseertoepassingen. De vertegenwoordiging van MCS sluit goed aan bij de bestaande activiteiten van Lijnco Systems, het verkopen en onderhouden van systemen van verschillende merken, waaronder Müller verpakkingssystemen. MCS is een Amerikaanse ontwikkelaar en producent van grafische inkjet oplossingen. Deze oplossingen werden voorheen onder verschillende merknamen op de markt gebracht. Door de komst van Fred Kopatz is Lijnco Systems nu de vertegenwoordiger van MCS inkjet oplossingen in de Benelux.

Lijnco Systems neemt deel aan de Grafisch Vakbeurs in Hardenberg met de nieuwe inkjet ontwikkelingen waaronder de nieuwste Eagle inkjet met de ultra smalle 4,25″ printkop.


Rate this post

Print Friendly