Lichtenvoorde, 19 januari 2010 – DiMS! organizing print kijkt terug op een positief 2009. In slechts zeven maanden kreeg DiMS.NET! vijf JDF certificeringen van CIP4, waarvan MIS to WebPress ICS en MIS to Finishing ICS, voor het eerst werden uitgereikt aan ERP/MIS ontwikkelaar. Daarbovenop werden in december 2009 de tests voor de additionele optionele ‘gray boxes’ succesvol afgewerkt en zijn deze zeven optionele ‘gray boxes’, als onderdeel van hun MIS naar Prepress certificering, aan DiMS! organizing print toegekend.


Kort samengevat zijn ‘gray boxes’ het JDF equivalent voor placeholders en help. Vooral om de workflow te verbeteren en de productie efficiënter te laten verlopen zijn deze van essentieel belang. De volgende ‘gray boxes’ zijn gecertificeerd: ImpositionProofing, ImpositionSoftProofing, PageProofing, PageSoftProofing, ProofAndPlateMaking, ImpositionRIPing en PlateSetting. Het verkrijgen van deze certificering voor alle optionele ‘gray boxes’ is een objectieve waardering waarbij DiMS! organizing print wordt erkend als leidend leverancier in MIS systemen voor de grafische industrie.


DiMS! is opgebouwd als een allesomvattend systeem waarbij alle JDF relevante features al aanwezig waren in het originele ontwerp, waardoor het de perfecte architectuur bevat voor JDF connecties. Dit is tevens de reden waarom DiMS.NET! uitzonderlijk snel gecertificeerd werd. “DiMS! was in staat om de productcertificering binnen een relatief korte periode te verwerven, omdat hun producten van in den beginne op basis van de JDF specificatie en architectuur zijn gebouwd”, aldus Dr. Mark Bohan, Vice President, Technology and Research, Printing Industries of America. “Als niet alle belangrijkste functionaliteiten van een softwareproduct werken en er is geen mogelijkheid tot het bieden van nodige support voor Job Messaging Format (JMF) opties en specifieke JDF processen en resources, is het geen eenvoudig proces. De certificeringen bewijzen dat DiMS! uitblinkt op dit gebied van drukkerij informatie management systemen.”


“Wij zijn enorm tevreden over al onze prestaties van het afgelopen jaar, inclusief onze lange lijst met certificeringen”, aldus Gerard Marneth, CEO, DiMS! organizing print. “DiMS! startte in 2009 met uitdagende marketingdoelstellingen en ik ben erg trots op hetgeen ons team bereikt heeft en het uitzonderlijke product dat wij onze klanten bieden.”


Rate this post

Print Friendly