DDinformatica heeft begin januari een partnerovereenkomst gesloten met AFAS. Daardoor is DDinformatica gecertificeerd partner geworden van AFAS op het gebied van factuurverwerking/scanning.

Beide bedrijven bieden softwareoplossingen voor de financiële afdeling op de zakelijke markt. Een koppeling tussen AFAS Profit en iFileFactuur, de oplossing van DDinformatica voor de automatische verwerking van inkoopfacturen, is inmiddels gerealiseerd en zal op korte termijn worden gecertificeerd.

Dankzij deze koppeling, die voorzien is van een complete uitwisselingsinterface voor stam- en boekingsgegevens, kunnen gebruikers van AFAS Profit hun inkomende factuurstroom volledig automatiseren.

Voordelen van factuurautomatisering

Factuurautomatisering is dé manier om uw inkomende factuurstroom geheel automatisch te verwerken, van het moment van binnenkomst tot betaalbaar stellen en archiveren. De voordelen:

  • Scannen en automatisch herkennen van facturen;
  • Elektronisch controleren en accorderen;
  • Facturen raken niet meer zoek;
  • Via computer direct toegang tot alle facturen;
  • Besparing in tijd, kosten én archiefruimte
  • Complete controle bij de crediteurenadministratie;


Over DDinformatica

DDinformatica is een gespecialiseerd softwarebedrijf dat helpt bij het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 ligt de focus op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen. Al in een vroeg stadium signaleerde DDinformatica de mogelijkheden van het scannen en elektronisch verwerken hiervan. Een decennium later kunt u de vruchten plukken van die betrokkenheid.

Als autoriteit op het gebied van Document Proces Automatisering biedt DDinformatica een breed scala aan slimme oplossingen en producten voor de digitalisering, verwerking, en/of opslag van documenten, poststukken, dossiers, facturen en formulieren.

Tal van bedrijven en instellingen binnen de financiële sector, de assurantiemarkt, het onderwijs, overheidsinstellingen en de gezondheidszorg kunnen dankzij de producten van DDinformatica in minder tijd, meer arbeid verrichten met minder papier. Daarbij is informatie altijd en snel beschikbaar.

Over AFAS

AFAS ERP Software B.V. is een dynamisch en eigenzinnig softwarebedrijf met 300 enthousiaste medewerkers, dat met één softwarepakket – AFAS Profit – de diverse afdelingen van meer dan 10.000 bedrijven in Nederland, België, Luxemburg en op de Nederlandse Antillen automatiseert. AFAS staat voor Applications For Administrative Solutions en is opgericht in 1996 en gevestigd in Leusden. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van ons succes. Deze principes stellen ons in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, te verkopen en te ondersteunen. De visie die aan de producten ten grondslag ligt heeft AFAS Ondernemingsprocesbeheer (OPB®) genoemd. AFAS Profit is ook in een huurvariant beschikbaar.

Met AFAS Online kan de klant de Profit-software benaderen via internet, zodat geen hardware-investeringen nodig zijn. Met AFAS Online neemt AFAS zelfs het applicatie- & systeembeheer volledig over.


Rate this post

Print Friendly