Nieuwe Océ ColorWave 300 multifunctionele printer bespaart ruimte en kosten bij grootformaat printen Venlo, 19 januari 2010 ? Océ kondigt vandaag de lancering aan van ?s werelds eerste single-footprint multifunctionele printer, die grootformaat documenten kan printen, kopiëren en scannen in zowel kleur als zwart-wit.

Besparing van ruimte en investeringen

Ondernemingen hoeven niet langer te investeren in aparte printers voor grootformaat kleur en zwart-wit documenten. De nieuwe Océ ColorWave® 300 is een true single-footprint systeem voor printen, kopiëren en scannen. Het is perfect voor bedrijven met beperkte ruimte, omdat slechts één systeem nodig is, in plaats van twee, om in zowel kleur als zwart-wit te printen. Dit bespaart Océ klanten 50% op het vloeroppervlak. Het systeem biedt architecten-, ingenieurs-, constructie- en commerciële printbedrijven een ideaal alternatief voor conventionele grootformaat tonersystemen.

Eén systeem voor al het printen, kopiëren en scannen ? in kleur en zwart-wit

De Océ ColorWave 300 is ook de eerste multifunctionele grootformaat printer met een volledig geïntegreerde scanner. Alle functies kunnen worden aangestuurd vanaf één bedieningspaneel. Daarvoor hoeft slechts één IP-adres onderhouden te worden. Unieke Océ-technologieën, zoals Océ Image Logic® en Océ Dynamic Switching, zorgen voor perfecte resultaten in één keer. De krachtige controller kan snel alle bestandsformaten verwerken ? HP-Gl/2, PDF, DWF, JPEG ? zonder aan snelheid in te leveren. Gebruikers kunnen documenten via een USB flash drive printen en scannen.

Eén voor de toekomst, die bedrijven helpt duurzaam te groeien

Dit systeem is een ideale opstap voor het toevoegen van kleur in technische documenten, zoals bouwtekeningen en ontwerptekeningen voor nieuwe auto?s. Het kan ook worden gebruikt voor het produceren van promotiemateriaal in kleur. Het biedt het gebruiksgemak en workflow efficiëntie van een Océ zwart-wit systeem en de veelzijdigheid van een kleurenprinter. Omdat de Océ ColorWave 300 gebaseerd is op thermische inkjettechnologie, produceert het systeem geen ozon, stof of geur.

Lancering van innovatieve producten gaat door

Océ verwacht dat markten in 2010 uitdagend zullen blijven. Om de concurrentiepositie van de onderneming verder te versterken, en verkopen onder moeilijke marktomstandigheden te stimuleren, zal Océ innovatieve producten zoals de Océ ColorWave 300 multifunctionele printer blijven introduceren. Dit is in deze tijden vooral nodig omdat klanten geneigd zijn om juist nu te investeren in systemen en diensten die direct waarde toevoegen aan hun bedrijf. Uit marktanalyse blijkt dat het merendeel van Océ-klanten producten kiest die de afgelopen maanden zijn gelanceerd.

Rate this post

Print Friendly